Od:
Do:

Mlada misa vlč. Mišela Kovačevića

MIHOLJANEC, 22. 7. 2018.
U nedjelju 22. srpnja u 11 sati ispred Područne škole u Hampovici vlč. Mišel Kovačević će proslaviti svoju mladu misu. Prije mise, u 10,30 sati, bit će tradicionalni blagoslov mladomisnika u roditeljskoj kući, nakon čega će uslijediti svečana euharistija tijekom koje će propovijedati preč. Izidor Ferek, župnik u Svetom Iliji i dekan Zapadnovaraždinskog dekanata.

Velikom će danu za ovo maleno podravsko mjesto na samom istoku Varaždinske biskupije prethoditi trodnevna duhovna obnova, od četvrtka do subote, svaki dan od 19 sati.

U četvrtak 19. srpnja svetu misu će predvoditi vlč. Mario Filipović, župnik u Natkrižovljanu. U petak 20. srpnja svetu misu i duhovnu obnovu predvodit će vlč. Davor Šumandl, župnik u Župi blaženog Alojzija Stepinca u Koprivnici, dok će propovijedati vlč. Nikica Posavi koji je svoju mladu misu proslavio 8. srpnja, a sakrament svećeničkog reda po rukama varaždinskog biskupa Josipa Mrzljaka primio isti dan kada i mladomisnik Mišel Kovačević.

Posljednji dan duhovne priprave za slavlje mlade mise u Miholjancu bit će u subotu 21. srpnja kada će euharistiju predvoditi vlč. Toni Potrebić, mladomisnik iz Župe svetog Nikole u Krapini (Zagrebačka nadbiskupija), a propovijedat će vlč. Dario Kral, mladomisnik iz Župe svetog Blaža u Zagrebu.