Od:
Do:

Premijera filma "40 dana..." u Varaždinu, Čakovcu i Koprivnici

VARAŽDIN, ČAKOVEC, KOPRIVNICA, 20. 10. 2018.
U petak 19. listopada u Zagrebu će pretpremijerno biti prikazan dokumentarni film "40 dana...". Dan kasnije, u subotu 20. listopada, film će biti premijerno prikazan u 29 gradova diljem Hrvatske, između ostalih i u tri grada Varaždinske biskupije. S početkom u 20 sati u Varaždinu će publika film moći pogledati u kinu Gaj, u Čakovcu u Katoličkom domu te u Koprivnici u kinu Velebit.

Ovaj čudesni film govori o rješenju problema pobačaja, o plodovima i rezultatima Inicijative “40 dana za život” te o njezinom načinu djelovanja. Radnja filma je veoma zanimljiva zbog brojnih svjedočanstava molitelja, spašene djece te svih onih koji su odabrali život. Dio ove velike filmske priče također su i svjedočanstva onih kojima je prijetio pobačaj, ali i onih koji do danas nose rane pobačaja.

- Filmska priča će vas uvesti u istinitu stvarnost borbe između života i smrti te odgovoriti što je temelj borbe za život i izvorište kulture života. Ovim filmom želja nam je posvjedočiti svijetu proživljeno iskustvo borbe za život u Hrvatskoj te svjedočiti divna Božja djela kroz Inicijativu u Hrvatskoj i svijetu. Film je sniman na prostorima cijele Hrvatske, a obogaćen je i kadrovima iz Budimpešte, Londona, Rima i Houstona - poručuju iz organizacijskog tima “40 dana za život” Koprivnica.

O svemu više možete pronaći na našim web stranicama: www.40danafilm.com, www.hrvatskazazivot.com i www.40danazazivot.com.

Ulaz na premijere filmova je besplatan!