Od:
Do:

Susret mladih Varaždinske biskupije "Marija Fest" u Molvama

Susret mladih Varaždinske biskupije "Marija Fest" u MolvamaMOLVE, 14.10.2018.
Pred nama je drugi ovogodišnji projekt Ureda za mlade Varaždinske biskupije, susret mladih Varaždinske biskupije u Molvama - Marija fest 2018.

Nedjelju 14. listopada mladi Varaždinske biskupije već će tradicionalno posvetiti Majci Božjoj Molvarskoj. Ovogodišnji susret, u organizaciji Nacionalnog centra Udruge Vojske Bezgrešne i Ureda za pastoral mladih Varaždinske biskupije, odvijat će se pod geslom: „Tri ugla u kući drži...“.

Iz Ureda za pastoral mladih poručuju kako su na susret pozvani stariji od 16 godina, a prijaviti se mogu kod svojih vjeroučitelja u školi, u svojim zajednicama mladih ili pak župnom ili dekanatskom animatoru! Studenti se mogu prijaviti mailom na mladi@biskupija-varazdinska.hr ili porukom Facebook stranici Mladi Varaždinske biskupije. Prijave traju do 8. listopada.

Spomenimo svakako kako će mladi u sklopu ovogodišnjeg programa moći do Molvi doći i dan ranije biciklima, u subotu 13. listopada, uz osigurano noćenje, a vrhunac susreta bit će sveta misa koju će u nedjelju u 16 sati predvoditi varaždinski biskup Josip Mrzljak. O svemu više možete saznati na prigodnom plakatu.