Od:
Do:

ŽSV vjeroučitelja osnovnih škola Međimurske i Koprivničko-križevačke županije

PRELOG / NOVIGRAD PODRAVSKI, 14. i 16. 11. 2017.
U utorak 14. studenoga u 16 sati u Osnovnoj školi Prelog bit će održano Županijsko stručno vijeće vjeroučitelja osnovnih škola Međimurske županije. Također, u četvrtak 16. studenoga u 16 sati održat će se i Županijsko stručno vijeće vjeroučitelja osnovnih škola Koprivničko-križevačke županije i to u Osnovnoj školi “Prof. Blaž Mađer “ u Novigradu Podravskom.

Stručno vijeće je predviđeno Planom i programom rada ŽSV-a i Godišnjim planom KUVB za 2017./2018. školsku godinu te se za sve vjeroučitelje vrednuje kao stručno usavršavanje vjeroučitelja.

Na oba stručna vijeća predavanje „Pregled povijesti Crkve na prostoru današnje Varaždinske biskupije o njezinoj 20. obljetnici postojanja“ održat će mr. sc. Damir Bobovec, predstojnik Biskupijske knjižnice, voditelj Matičnog ureda i Arhiva Varaždinske biskupije, a bit će potom riječi o izložbi “Trag dobrote: 20 godina Varaždinske biskupije“, raspravljat će se o godišnjem operativnom planu i programu za Katolički vjeronauk i Opisno praćenjete ocjenjivanje u nastavi vjeronauka, kao i o darovitim učenicima i učenicima s teškoćama u redovnom odgojno-obrazovnom sustavu.

Iz Katehetskog ureda pozivaju vjeroučitelje da svoj dolazak obavezno prijave putem Aplikacije za elektroničko prijavljivanje na stručne skupove na http://ettaedu.azoo.hr/ do 14. studenoga, a isto tako i nedolazak opravdaju na http://katehetski.biskupija-varazdinska.hr/ putem komentara.