Od:
Do:

OBJAVLJEN RASPORED PODJELE SAKRAMENTA SVETE POTVRDE U 2019. GODINI

OBJAVLJEN RASPORED PODJELE SAKRAMENTA SVETE POTVRDE U 2019. GODINIVARAŽDIN, 16. 1. 2019.
Biskupski ordinarijat objavio je raspored podjele sakramenta Svete potvrde za 2019. godinu. U dokumentu na poveznici možete pronaći raspored podjele za župe Varaždinske biskupije s datumom i vremenom podjele te djeliteljem.

Ove će godine od subote 27. travnja do nedjelje 23. lipnja sakrament Svete potvrde biti podijeljen u 87 župa Varaždinske biskupije. Krizmanici Župe sv. Josipa iz Varaždina sakrament Svete potvrde primit će po rukama varaždinskog biskupa Josipa Mrzljaka na blagdan Duhova u nedjelju 9. lipnja u katedrali u 11 sati.

Osim u župama Varaždinske biskupije prema priloženom rasporedu mons. Mrzljak sakrament Svete potvrde podijelit će i učenicima Centra "Tomislav Špoljar" u varaždinskoj katedrali u petak 3. svibnja u 19 sati te učenicima Centra za odgoj i obrazovanje  u Čakovcu u subotu, 8. lipnja u 11 sati.

U 87 župa Varaždinske biskupije osim biskupa Mrzljaka sakrament Svete potvrde će podjeljivati biskupovi delegati, kanonici Stolnog kaptola Blažene Djevice Marije na Nebo uznesene mons. Antun Perčić, preč. Mirko Horvatić, mr. Josip Koprek, mr. Damir Bobovec, dr. Mario Kopjar.