Od:
Do:

"Marijin put za mlade"

"Marijin put za mlade"KLENOVNIK, 1. 5. 2024.
Mladi Varaždinske biskupije organiziraju hodočašće za mlade u Klenovnik na pobožnost Marijina puta u srijedu 1. svibnja 2024.

U 9 sati okupljanje je u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Klenovniku i potom se pješaći prema Vukovoju do kapele sv. Wolfganga putem dugim oko 4,5 km. Na tom putu nalazi se 15 postaja - 15 otajstava krunice - radosna, žalosna i slavna. Kroz prekrasne zagorske brežuljke, šume, vinograde, zaseoke hodočaasnici će moliti krunicu, pjevati i s Marijom proći čitav Isusov život. 

Oko 11 sati stići će do kapele sv. Wolfganga gdje će slaviti svetu misu, a nakon mise planirani je ručak i druženje u prirodi.

Hodočasnici mogu ponijeti svoju hranu i(li) se prijaviti za obrok koji će biti pripremljen.

"Hodočašće je namijenjeno prvenstveno mladima od 14 do 35 godina. Ukoliko će biti dovoljno zainteresiranih, organizirat ćemo prijevoz autobusom iz Varaždina, a ako treba i iz Koprivnice i Čakovca. Zato je važno prijaviti se na vrijeme da znamo s kim računamo. Nakon prijava javit ćemo Vam se povratnim e-mailom s dodatnim informacijama. Povratak kućama bit će između 15:00 i 16:00 sati.
Ukoliko imate kakvih pitanja, javite se na mladi@biskupija-varazdinska.hr
 
PRIJAVE TRAJU DO 26.4. (petak) na http://bit.ly/marijinput-2024 . Prijave su nam važne za organizaciju prijevoza i ručka", stoji u pozivu mladih Varaždinske biskupije