Od:
Do:

Velika fotogalerija s hodočašća u Rim o srebrnom jubileju Biskupije održanom od 16. do 22. listopada

Velika fotogalerija s hodočašća u Rim o srebrnom jubileju Biskupije održanom od 16. do 22. listopadaVARAŽDIN, 4. 11. 2022.
Zahvalno biskupijsko hodočašće u Rim o srebrnom jubileju Biskupije, od 16. do 22. listopada 500-tinjak hodočasnika ostavilo je predivno iskustvo o kojem mnogi svjedoče. Prebiru o svemu u srcu, a sada mogu prebirati i po fotografijama koje su, osim vlastitih doživljenih iskustava, također neiszbrisivi trag na mnogo toga doživljenog i proživljenog tih nekoliko dana hodočašća u Asizu, Rimu i Padovi.

Za fotografije je zaslužan jedan od hodočasnika, profesionalni i vrhunski fotograf Stjepan Naranđa koji je otkinuo od svog vremena tijekom hodočašća kako bi zabilježio tolike milosne trenutke. Upravo zahvaljujući njemu, njegovoj velikodušnosti, nesebičnosti, svi smo imali prilike pratiti naše hodočasnike iz dana u dan na svetim mjestima u Rimu, a hodočasnicima su ostale zabilježene predivne uspomene na toliko toga što su ondje vidjeli i proživjeli.

Gospodinu Naranđi od srca zahvaljujemo na darovanome: predivnim fotografijama koje možete preuzeti besplatno u galeriji koju je pripremio. Galerija je na poveznici.